Een kijkje bij Joepie

Ook altijd al willen weten wie de drijvende krachten zijn achter de leukste binnenspeeltuin van Breda? In deze serie gaan wij ons team een klein beetje in het zonnetje zetten zodat U weet op wie u kunt rekenen tijdens een bezoekje aan een dagje Joepie!

De kickoff is voor Marcel, dagverantwoordelijke en klusjesman bij Joepie.

IMG_20150615_112215Hallo, Ik ben Marcel, 29 jaar en ben al 13 jaar werkzaam bij Joepie. Door de jaren heen heb ik veel kunnen leren van mijn collega’s en van de werkzaamheden die ik uitvoer binnen Joepie. Het leuke aan het werken bij Joepie is de afwisseling van personeel en de communicatie met de klant. Daarnaast is het ook altijd fijn het gevoel te hebben dat ik jullie dag echt een klein beetje beter heb kunnen maken. Naast het standaard bar -en zaalwerk ben ik vaak bezig met schoonmaken van alles wat wel een doekje kan gebruiken. Ook houd ik mij bezig met innovaties binnen Joepie en de (social)marketing van Joepie. In de lente en zomer als alle planten weer groeien zul je mij ook weer regelmatig buiten vinden om ook daar alles op orde te houden.

Naast mijn baan bij Joepie heb ik een bedrijf in interactieve visualisaties (www.goldviz.nl ) waar ik ook veel van mijn inspiratie en creativiteit in kwijt kan. In mijn vrije tijd rijd ik motor (als het niet te koud is), speel ik online games en kijk ik films en series. Verder hou ik van reizen, sporten en muziek.

IMG_20150615_112549Het leuke aan het werk bij Joepie is het team. In 13 jaar tijd heb ik veel mensen zien komen en zien gaan, wat er, zoals bij veel studentenwerk, natuurlijk gewoon bij hoort. Het is daarom ook altijd erg leuk om met nieuwe mensen te werken die je langzaamaan ziet ontpoppen tot ware talenten in bepaalde Joepie werkzaamheden. En als het dan zover is dat je je collega’s goed begint te kennen is het eigenlijk altijd wel gezellig. Naast de collega’s is Joepie niet Joepie zonder haar klanten. De communicatie met de klanten is meestal erg leuk en het geeft altijd een goed gevoel als klanten, groot en klein, met een tevreden gevoel naar huis gaan.