Joepie personeel – Maarten

Ook nieuwsgierig om te weten wie die mensen achter de bar nou precies zijn? Dat dachten wij al! Daarom hebben wij deze rubriek in het leven geroepen om een beter beeld te kunnen geven wie Joepie nou precies tot Joepie maken. Deze keer is de beurt aan Maarten. Deze ondernemende kracht is vooral achter de schermen voor joepie van groot belang. Lees hier zijn verhaal.

Hoi! Ik ben Maarten van Walsum. Ik ben oud genoeg om al bijna 17 jaar onder de naam Joepie te werken. 3 dagen na de opening van de binnenspeeltuin ben ik aan komen waaien en ben eigenlijk nooit echt weggegaan. Bijna dagelijks loop ik nog wel even binnen voor een praatje of voor het ophalen of leveren van spullen die verhuurd zijn.

In 1999 begonnen dus (vorige eeuw..) als student bij Joepie. Binnengekomen zoals iedereen als algemeen medewerker. Binnen 2 maanden gepromoveerd naar de keuken en van daaruit doorgegroeid. Vooral door mijn houding in het verleden heeft het redelijk lang geduurd voordat ik leidinggevende werd binnen Joepie, maar eenmaal volwassen is dat allemaal goed gekomen en sinds 2004 werkzaam als leidinggevende binnen Joepie. Als voornaamste taak had ik het het meewerken en aansturen van mijn collega’s, maar ook de keuken regeren was een kerntaak van mij. Daarnaast ben ik ook al die tijd al verantwoordelijk voor het voorraadbeheer binnen Joepie.

In deze tijd veel dingen geleerd en veel mensen zien gaan en komen. Ook de uitbreiding van de buitenspeeltuin ’t Vrouwenhof in Roosendaal van dichtbij meegemaakt en ook daar de nodige uren gewerkt. Ook een echte aanrader om eens naar toe te rijden mocht het mooi weer zijn.

Wat doe ik nu zoal? Ik gaf al aan dat ik ongeveer elke dag wel eens binnenloop, maar dat klinkt nou niet echt als medewerker van de maand. Naast de wekelijkse bestellingen ben ik ondertussen de eigenaar geworden van de verhuurtak die Joepie had.  In 2002, 3 maanden nadat ik mijn rijbewijs had gehaald, vonden ze het bij Joepie namelijk wel leuk om springkussens te gaan verhuren. Daar ben ik vrij snel ingerold en me hier veel mee bezig gehouden. Maar naar verloop van tijd, toen ik wat wijzer werd, mocht ik alle opdrachten zelf aan gaan nemen en uitvoeren. Van 12 springkussens toen is het nu uitgegroeid tot een volwaardig verhuurbedrijf van springkussens tot frietwagen, van statafels tot popcornmachine en suikerspinautomaat en nog veel meer.  Vanaf 1 januari 2013 ga ik dus als zelfstandige door het leven. Na nog veel meer leermomenten ben ik nu op het punt dat ik een mooi bedrijf heb wat elk feest van materialen kan voorzien en waarbij we altijd streven naar totale tevredenheid van de klant.

Dus zoekt u nog materialen voor een feestje? Kijk dan eens op www.joepieverhuur.nl. We verwelkomen u graag en zullen alles in het werk stellen om uw evenement te laten slagen!

Tot snel bij Joepie of daar buiten!

Maarten van Walsum