Joepie personeel – Marion

Ook nieuwsgierig om te weten wie die mensen achter de bar nou precies zijn? Dat dachten wij al! Daarom hebben wij deze rubriek in het leven geroepen om een beter beeld te kunnen geven wie Joepie nou precies tot Joepie maken. Deze keer is de beurt aan Marion. Deze enthousiaste jongedame is een grote ster zowel voor als achter de schermen. Lees hier haar verhaal.

Mijn naam is Marion, ik ben 30 jaar oud en ik ben sinds April 2008 in dienst bij Joepie! Destijds ben ik begonnen bij Joepie en was het een bijbaantje naast mijn studie op het Cios in Goes. Ik heb mijn opleiding daar in 2009 afgerond als Bewegingsagoog, wat inhoud dat ik mensen met een verstandelijke- en een lichamelijke beperking kan laten sporten. Na het behalen van mijn diploma ben ik bij Joepie gebleven waar ik uiteindelijk een contract kon krijgen. Ondertussen heb ik nog wel gesolliciteerd als bewegingsagoog maar dit zonder succes. Na verloop van tijd heb ik besloten het er maar bij te laten en mezelf op Joepie te concentreren waar ik inmiddels gevraagd werd om leidinggevende te worden. Door het vertrek van verschillende collega’s was er een plekje vrijgekomen tussen de leidinggevenden en ik werd gevraagd wat ik een hele eer vond.  Het leidinggeven bij Joepie bracht verschillende nieuwe uitdagingen met zich mee waar ik mezelf op toe kan leggen. Momenteel bestaan mijn taken uit het dagelijks leidinggeven bij Joepie, de keuken runnen, helpen bij Speeltuin Vrouwenhof als het nodig is en zorgen dat het magazijn op orde blijft door alle geleverde spullen netjes op FIFO (First In, First Out) te sorteren. Ook zorg ik dat de BHV materialen altijd voldoende op voorraad zijn.

10015649_672461759469599_3238350892251200604_n

Op dinsdag doe ik vrijwilligerswerk voor Stichting BAS (Bredase Aangepaste Sporten). Samen met een vrouw die epilepsie heeft zwem ik dan een uurtje om haar vertrouwen en ontspanning te bieden. Daarnaast is het erg goed voor het opbouwen van haar sociale contacten. Op donderdagochtend geef ik twee uurtjes vrouwengym aan twee verschillende groepen wat je eigenlijk een beetje kunt vergelijken met Nederland in beweging. Op deze manier komt mijn opleiding met een sportachtergrond toch nog erg handig van pas.

Zoals jullie al een keer in een nieuwsbrief hebben kunnen lezen zamelen we de plastic doppen in voor het KNGF. Deze doppen verzamel ik en lever ik  in bij 1 van de verzamelplaatsen in Breda.

Zo zijn jullie wat meer over mij te weten gekomen. Spreek mij gerust aan voor een praatje, vind ik leuk en sta ik altijd voor open!