Joepie personeel – Rachel

Ook altijd al willen weten wie de drijvende krachten zijn achter de leukste binnenspeeltuin van Breda? In deze serie zetten wij ons team een klein beetje in het zonnetje zetten zodat je weet op wie je kan (kon) rekenen tijdens een bezoekje aan een dagje Joepie!

Deze keer heeft Rachèl het stokje gekregen uit handen van Simone,

Hallo allemaal,

Wat leuk dat ik in deze nieuwsbrief wat over mezelf mag vertellen. Ik zal mezelf eerst eens even voorstellen. Mijn naam is Rachèl. Ik ben bij Joepie werkzaam in de functie van bedrijfsleider. Je kunt me vier dagen per week bij Joepie ontmoeten zowel voor als achter de schermen. Is het niet bij de bar, dan wel aan de telefoon.

Ik ben (onlangs) getrouwd met Cyntia en we wonen samen in Etten-Leur. Zij werkt in het basisonderwijs, dus we hebben beiden feeling met kinderen. Naast Joepie houd ik van muziek en cabaret. Met een concert of voorstelling in het theater maak je me blij. Verder heb ik een gezonde “verslaving” aan koffie en zo af en toe een speciaal biertje op het terras in het zonnetje.

Deze baan ligt me goed. Ik vind de afwisselende werkzaamheden erg leuk. Van kannen met ranja vullen tot het aansturen van collega’s. Het begeleiden van leerlingen, bestellen, reserveringen aannemen, horeca werkzaamheden, gewoon te veel om allemaal te benoemen.

Het is een fijne werkomgeving en we hebben goed contact met elkaar onderling en natuurlijk ook met de klanten en de kinderen die graag bij Joepie komen spelen. Je kunt me vanaf 2002 bij Joepie vinden. Het was aanvankelijk een bijbaan, dit is uitgegroeid tot alles wat ik nu bij Joepie mag doen en ik ben er nog steeds blij mee. Het is een uitdaging om samen, na al meer dan vijftien jaar speelplezier, te blijven “groeien”.

We proberen als team zoveel mogelijk aan te sluiten bij de wensen en behoeften van onze klanten. Zoals bijvoorbeeld speurtochten uitzetten, meedenken in oplossingen qua diëten en natuurlijk zoveel mogelijk gezelligheid creëren door aankleding en versiering in een thema. Sinterklaas en de drukkere winterperiode, ik heb er zin in!

Tot snel (en geef me maar een knipoog als je me bij Joepie! ziet…)

Foto 10-09-15 13 03 46

Foto 04-11-15 11 18 33