Joepie personeel – Simone

Ook altijd al willen weten wie de drijvende krachten zijn achter de leukste binnenspeeltuin van Breda? In deze serie gaan wij ons team een klein beetje in het zonnetje zetten zodat U weet op wie u kunt (kon) rekenen tijdens een bezoekje aan een dagje Joepie!

Deze keer is de beurt aan Simone, die helaas na 5 jaar afscheid heeft genomen van Joepie.

Hoi! IMG_20150827_140008Mijn naam is Simone, ik ben 24 jaar oud en heb 5 jaar bij Joepie gewerkt. En inderdaad, gewerkt, 31 juli jl. heb ik mijn laatste werkdag gehad bij Joepie. Dit heeft een dubbel gevoel met zich meegebracht, enerzijds heb ik het 5 jaar lang ontzettend naar mijn zin gehad, met al mijn leuke (ex-) collega’s en de gelukkige klanten die ik allemaal heb mogen voorzien van een hapje en een drankje en die ik met een lach op hun gezicht Joepie zag verlaten. En ja, dit zijn kleine, maar ook grote klanten geweest, ze zeggen vaak ‘als de kinderen het goed hebben, hebben wij dat ook’, maar alles wat we extra kunnen doen voor de grote klanten heb ik ook met heel veel plezier gedaan en dit varieert van het werken achter de bar en in de keuken tot het instellen van de wifi code op tablet of telefoon. Anderzijds ben ik heel enthousiast om te beginnen aan een nieuwe uitdaging; ik ga namelijk werkend leren! Ik ga een opleiding volgen tot directiesecretaresse, en tegelijkertijd stagelopen bij een bedrijf in Breda. Toen ik begon met het werken bij Joepie zat ik nog op school en was dit mijn bijbaan, zoals er heel veel scholieren bij Joepie werken. Uiteindelijk was ik klaar met school en had ik het zo naar mijn zin bij Joepie dat ik hier ben blijven werken voor 30 uur per week. 30 uur per week, voor 4,5 jaar lang, dat betekent dat ik toch meer dan 7000 uur bij Joepie geweest ben. En dat ik dus 7000 uur met heel veel plezier alle kleine (en grote 😉 ) kinderen met een lach op hun gezicht heb zien komen en gaan; diIMG_20150827_140230t geeft mij toch zeker wel een heel goed gevoel! Bedankt dat jullie mijn Joepie tijd hebben gemaakt tot hoe hij was en ik zal hier altijd met een lach op terugkijken.