Joepie personeel – Thomas

Ook nieuwsgierig om te weten wie die mensen achter de bar nou precies zijn? Dat dachten wij al! Daarom hebben wij deze rubriek in het leven geroepen om een beter beeld te kunnen geven wie Joepie nou precies tot Joepie maken. Deze keer is de beurt aan Thomas. Deze enthousiaste jongeman is van alle markten thuis. Lees hier zijn verhaal.

Hallo, Ik ben Thomas. Ik ben 26 jaar oud en al sinds juli 2010 aan het werk bij Joepie. In het begin van mijn Joepie carrière heb ik vooral bij de springkussenverhuur gewerkt. Toen ik mezelf wat meer op de taken bij joepie ben gaan focussen ben ik ook meer bij buitenspeeltuin Vrouwenhof in Roosendaal gaan werken. Sinds een jaar heb ik dan ook de dagelijkse leiding bij de buitenspeeltuin in Roosendaal. Sinds november ben ik ook assistent leidinggevende geworden bij Joepie in Breda. Het leukste aan het werk bij Vrouwenhof is het terras lopen en grote (barbecue) feesten draaien. Ik vind het leuk om een bijdrage te mogen leveren aan het succes van een feestje. Het leuke aan het werk aan Breda is vooral de diversiteit van het werk, geen één dag is hetzelfde.

In 2014 ben ik afgestudeerd aan het CIOS en heb daarin niet direct werk kunnen vinden. Ik heb toen besloten om meer te gaan werken bij Joepie en Vrouwenhof en tegelijkertijd verder te gaan met een klein bedrijfje wat ik tijdens mijn studie heb opgezet samen met mijn broer voor het bedrukken van shirts en andere kleding. Inmiddels is dit al uit gegroeid tot een redelijk specialisme waar ik ook veel plezier aan beleef.

In mijn vrije tijd speel ik games en sport ik graag (honkbal). Verder hou ik erg veel van muziek, series kijken en mijn tijd met vrienden doorbrengen. Als ik aan het werk bent en je ziet me, zeg dan gerust eens hallo. Een babbeltje met de klant is altijd gezellig!