Op zoek naar nieuwe medewerkers

Om ons leuke team weer compleet te maken zijn we op zoek naar nieuwe oproepkrachten. Onze personeelsbehoefte kan ineens sterk veranderen omdat we werken met studenten die om welke reden dan ook weggaan bij Joepie (stage, afgestudeerd, nieuwe baan).

Voor Joepie binnenspeeltuin in Breda zijn we op zoek naar:

Oproepkrachten vanaf 16 jaar m/v
Woonachtig in (omgeving) Breda voor alle voorkomende werkzaamheden in de binnenspeeltuin. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het begeleiden van kinderfeestjes, barwerkzaamheden, afhalen, spoelen en toezicht houden als het nodig is.

Keukenmedewerker (oproepkracht) vanaf 16 jaar m/v
Woonachtig in (omgeving) Breda voor alle voorkomende werkzaamheden in de keuken van de binnenspeeltuin. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het bereiden van maaltijden en alle voorkomende werkzaamheden in een keuken onder leiding van een verantwoordelijke in de keuken.

Wij verwachten van onze oproepkrachten dat ze nog studeren, een dag in het weekend beschikbaar zijn, afwisselend de zaterdag en de zondag. De werkdag duurt tot ongeveer 19.30 uur. Naast de dag in het weekend mag je nog 1 of meerdere dagen door de week werken, maar dat is niet verplicht.

Solliciteren
Heb je interesse om op gesprek te komen? Stuur je sollicitatie en C.V. naar liesbeth@joepie.nl. We nemen dan contact op voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek als we denken dat jij diegene bent die we zoeken.