Open in Corona-tijd

Met de nodige beperkingen zijn we nu alweer een paar weken open. We zien dat we allemaal een beetje wennen aan het “nieuwe” normaal en wij hebben gedacht wat aanpassingen te doen die voor jullie, als gast, wellicht prettig zijn.

Reserveren blijft verplicht zodat we weten hoeveel volwassenen en kinderen er binnen zijn. Je kunt reserveren door ons te bellen op 076 587 75 00 of een mail te sturen naar info@joepie.nl of een whats app te sturen naar 06 86085929. De reservering is pas definitief als wij deze hebben bevestigd. Betalen doe je aan de kassa op de dag zelf. Entree is 7,50 per spelend kind voor alle bloktijden, de vroege vogelprijs gaan we ook weer hanteren voor de kleintjes en de grotere vroege vogels. Volwassenen zijn en blijven gratis. Wil je voor de dag zelf reserveren? Dit kan alleen telefonisch. Bel dan even naar 076 587 75 00 om te horen of er nog plaats is. Je bent ook welkom op de bonnefooi, maar we kunnen dan niet garanderen dat je gelijk binnen kunt.

We zijn open op:

Woensdag – Donderdag – Vrijdag – Zaterdag – Zondag.

Per 13 juli weer 7 dagen per week geopend.

Blok 1: 09.00 – 13.00 uur

Blok 2: 13.00 – 18.00 uur

Later komen is geen probleem, de eindtijd is wel bepalend. Zo hebben we nooit teveel gasten in ons speelpaleis op bezoek.

Kinderfeestjes zijn mogelijk gedurende de hele dag, wel 4 uur per arrangement. Deze dienen ook vooraf gereserveerd te worden. Lees verder op onze pagina van de kinderfeestjes. Wel maximaal 2 begeleiders per kinderfeestje.

We hebben een aantal spelregels opgesteld en die bespreken we graag:

 • Joepie zal om 09.00 uur opengaan in tijdsblokken. Blok 1 09.00 – 13.00 Blok 2 13.00 – 18.00 uur
 • Er zullen maximaal 30 volwassenen (kinderen ouder dan 12 jaar en de begeleiders) (excl. personeel) met kinderen jonger dan 12 jaar bij Joepie worden verwelkomd. Per 1 juli zullen dit 100 volwassenen zijn.
 • Volg de algemene richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het minimaliseren van de verspreiding van het virus
 • Houd 1,5 meter afstand van iedere andere persoon buiten jouw huishouden
 • Er kunnen contactmomenten zijn die niet uit te sluiten zijn tussen gasten en medewerkers. Zoals bij het voorkomen van lichamelijk letsel of het verlenen van eerste hulp
 • Social distancing geldt niet voor spelende kinderen onder de 12 jaar
 • Wij zorgen voor een optimale hygiëne door de contactoppervlakken regelmatig te desinfecteren
 • Het sanitair wordt op zeer regelmatige basis, meerdere malen per dag, grondig gereinigd
 • Voorkeur geniet contactloos betalen bij de kassa
 • Speeltoestellen zijn verboden voor volwassenen/begeleiders tenzij er een noodsituatie is
 • In het babygedeelte kunnen begeleiders met baby wel terecht, met inachtneming van de 1,5 meter