Slide background
Slide background
Kinderfeestje

Lekker spelen!

De herfst kan wat onvoorspelbaar zijn qua weer, maar als je een kinderfeestje wilt boeken, dan heb je altijd de mogelijkheid om dit feestje ook bij onze superleuke binnenspeeltuin in Breda te reserveren. je mag kosteloos 1 van de 2 locaties annuleren, dus je weet zeker dat je kinderfeestje door kan gaan en dat de kinderen op 1 van de 2 locaties zullen genieten. Geef dit aan bij je reservering en wij leggen het verder aan je uit. De arrangementen verschillen wel wat, dus kijk goed op onze site.

> Naar de arrangementen

Feest?

Tijdens de wintermaanden bij regen, wind en kou is de speeltuin vaak gesloten. Maar wist je dat je onze binnenruimte wel kunt gebruiken voor een kraamborrel, een familiefeest, een Sinterklaasmiddag of een kerstborrel? Je betaalt geen huur voor de ruimte, gewoon de drankjes en hapjes bij ons afrekenen en verder geen kosten! Wil je meer informatie? mail dan naar info@speeltuinvrouwenhof.nl of bel rechtstreeks met Marten Boersma op 06 51 43 84 93.

De herfstvakantie België

Onze normale openingstijden zijn woensdag – vrijdag – zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Maar…. bij mooi weer gaan we ook open op maandag, dinsdag en donderdag. Dit posten we op facebook en op onze website. maar je kunt ook altijd even bellen naar 0165 533797 om te checken of we open zijn. Tijdens de herfstvakantie van de Belgische kinderen zijn we ook open. Maandag 2 november en dinsdag 3 november in ieder geval extra open vanaf 10 uur!

Naar de openingstijden

Openingstijden
Vrouwenhof Buitenspeeltuin

Woensdag – vrijdag – zaterdag – zondag open van 10.00 tot 18.00 uur.

Volg ons op Facebook om te zien of we extra open zijn op maandag, dinsdag en donderdag of bel naar 0165 533797

Aan iedereen gedacht

Terwijl jij je helemaal uitleeft, kunnen je ouders en/of begeleiders rustig genieten van een krantje of gratis WiFi. Ook voor hun moet een bezoek aan Vrouwenhof leuk zijn.

> Lees verder

Schoolreisje of groep

Schoolreisje of andere groep? Voor scholen en andere grote groepen hebben we speciale arrangementen gemaakt. Ook voor bijvoorbeeld besloten feest.

> Naar de arrangementen

schoolreisje

Lekker eten en drinken

Vrouwenhof heeft ook ’n volledige horecavoorziening. Van een heerlijk kopje cappuccino, glaasje ranja of speciale kindermenu’s, het is allemaal verkrijgbaar.

> Lees verder

Lekker spelen bij Vrouwenhof!

Vrouwenhof is de leukste speeltuin van Roosendaal en de rest van de wereld! Hier kun jij je helemaal uitleven. Er staan heel veel verschillende speeltoestellen. In alle kleuren en maten. Het maakt niet uit of je graag riddertje speelt of alleen maar wilt klimmen… bij ons beleef je de dag van je leven. Natuurlijk is er ook een grote zandbak mét waterpomp. Kliederen met water en zand is altijd leuk!