Slide background
Slide background
Kinderfeestje

Lekker spelen!

Het Nederlands weer kan wat onvoorspelbaar zijn, maar als je een kinderfeestje wilt boeken, dan heb je altijd de mogelijkheid om dit feestje ook bij onze superleuke binnenspeeltuin in Breda te reserveren. je mag kosteloos 1 van de 2 locaties annuleren, dus je weet zeker dat je kinderfeestje door kan gaan en dat de kinderen op 1 van de 2 locaties zullen genieten. Geef dit aan bij je reservering en wij leggen het verder aan je uit. De arrangementen verschillen wel wat, dus kijk goed op onze site.

> Naar de arrangementen

Halloween!

31 oktober is het Halloween. Zoals we allemaal merken wordt Halloween ook in Nederland steeds populairder. Nu valt 31 oktober dit jaar op een dinsdag, maar willen wij het graag op vrijdag 27 oktober houden in de speeltuin. Vanaf 19.00u ben je welkom in speeltuin en kun je tot 21.00u een spannende spooktocht lopen! Klik hier snel verder om de spelregels te bekijken! Tot de 27ste!

Feesten en partijen

Iets te vieren?

Neem vooral plaats ons gezellige terras. We hebben bijna alle warme dranken en frisdranken op onze kaart, maar ook een uitgebreide bierkaart om te genieten van een speciaalbiertje terwijl de kinderen genieten in de speeltuin. Maar heb je eens echt wat te vieren? Reserveer dan op onze speciale terrassen voor een op maat gemaakt arrangement. Je kunt je feest afsluiten met bijvoorbeeld een heerlijke BBQ. Maar er zijn tal van andere mogelijkheden, lees hiervoor verder op onze speciale pagina feesten-en-partijen.

sinterklaasfeest, Groepen

Sinterklaas 

Voor de spannende gezellige Sinterklaasperiode hebben we een leuk arrangement samengesteld voor de kinderen van je vereniging, je bedrijf of welke groep dan ook. Een bezoek van Sinterklaas combineren met spelen in de speeltuin, hoe leuk is dat.

Lees snel verder en regel ´n superleuk Sinterklaasfeest!

Openingstijden
Speeltuin Vrouwenhof

Wintertijden (23 oktober 2017 tot 1 maart 2018)

Woe – zat – zon van 10.00 tot 18.00 uur.

Zomertijden (tot 22 oktober 2017)

woe – vrij – zat – zon – feestdagen 10.00 tot 18.00 uur.

Kijk voor meer informatie bij Tijden & Prijzen. Op de hoogte blijven van extra openingstijden? Volg ons dan op Facebook of bel met:

Tel. 0165 533 797

Inschrijven nieuwsbrief.
Speeltuin Vrouwenhof

Het laatste vrouwenhof nieuws

Laatste Facebook bericht

Met dit lekkere zonnetje zijn we er natuurlijk vanmiddag! Vanaf 12.30 uur open.

Lekker spelen bij Vrouwenhof!

Vrouwenhof is de leukste speeltuin van Roosendaal en de rest van de wereld! Hier kun jij je helemaal uitleven. Er staan heel veel verschillende speeltoestellen. In alle kleuren en maten. Het maakt niet uit of je graag riddertje speelt of alleen maar wilt klimmen… bij ons beleef je de dag van je leven. Natuurlijk is er ook een grote zandbak mét waterpomp. Kliederen met water en zand is altijd leuk!

Aan iedereen gedacht

Terwijl jij je helemaal uitleeft, kunnen je ouders en/of begeleiders rustig genieten van een krantje of gratis WiFi. Ook voor hun moet een bezoek aan Vrouwenhof leuk zijn.

> Lees verder

Schoolreisje of groep

Schoolreisje of andere groep? Voor scholen en andere grote groepen hebben we speciale arrangementen gemaakt. Ook voor bijvoorbeeld besloten feest.

> Naar de arrangementen

schoolreisje

Lekker eten en drinken

Vrouwenhof heeft ook ’n volledige horecavoorziening. Van een heerlijk kopje cappuccino, glaasje ranja of speciale kindermenu’s, het is allemaal verkrijgbaar.

> Lees verder