Slide background
Slide background
Kinderfeestje

Lekker spelen!

Het Nederlands weer kan wat onvoorspelbaar zijn, maar als je een kinderfeestje wilt boeken, dan heb je altijd de mogelijkheid om dit feestje ook bij onze superleuke binnenspeeltuin in Breda te reserveren. je mag kosteloos 1 van de 2 locaties annuleren, dus je weet zeker dat je kinderfeestje door kan gaan en dat de kinderen op 1 van de 2 locaties zullen genieten. Geef dit aan bij je reservering en wij leggen het verder aan je uit. De arrangementen verschillen wel wat, dus kijk goed op onze site.

> Naar de arrangementen

Neem vooral plaats ons gezellige terras. We hebben bijna alle warme dranken en frisdranken op onze kaart, maar ook een uitgebreide bierkaart om te genieten van een speciaalbiertje terwijl de kinderen genieten in de speeltuin. Daarnaast kunnen we rekening houden met allerlei allergieën, vraag vooral aan onze medewerkers naar de mogelijkheden. En mocht je iets missen op onze kaart, ook dan horen we dat graag. Tot ziens!

Vanaf maart 2017 zijn we weer aan een nieuw Vrouwenhofseizoen begonnen. Wat een prachtig seizoen leek te worden, is abrupt verstoord door het overlijden van Marten Boersma, mede-eigenaar van de speeltuin. We moeten dit verlies een plek gaan geven en we gaan de speeltuin zeker in zijn geest voortzetten. We zijn open op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Maar bij mooi weer zullen we de komende tijd niet extra open gaan op dinsdag en donderdag, we moeten eerst zorgen dat we alles weer op de rit krijgen. U mag altijd even bellen met 0165 533797 of 06 52 03 53 05 (Maarten van Walsum) om iets te vragen. Of u klikt op onze openingstijden om te zien of we open zijn. Tijdens de vakanties in Zuid Nederland zijn we natuurlijk wel alle dagen open.

Mocht er de komende tijd iets niet geheel vlekkeloos verlopen dan bieden we daar nu alvast onze excuses voor aan, we gaan dapper door, maar soms zal iets niet helemaal gaan zoals u van ons gewend bent.

Openingstijden
Speeltuin Vrouwenhof

woe – vrij – zat – zon 10.00 tot 18.00 uur. Tot nader bericht zijn we niet open op maandag, dinsdag en donderdag.

Meivakantie (van 22/4 tm 7/5) dagelijks geopend.

Kijk voor meer informatie bij Tijden & Prijzen. Op de hoogte blijven van de actuele openingstijden? Volg ons dan op Facebook of bel met:

Tel. 0165 533 797

Inschrijven nieuwsbrief.
Speeltuin Vrouwenhof

Het laatste vrouwenhof nieuws

Laatste Facebook bericht

Wij hebben in de middag een schoolreisje, maar gaan in de ochtend al extra op door het goede weer. Tot dan!

Extra open goed weer en schoolreisje

Wij hebben in de middag een schoolreisje, maar gaan in de ochtend al extra op door het goede weer. Tot dan!

May 23, 2017 - May 23, 2017

Lekker spelen bij Vrouwenhof!

Vrouwenhof is de leukste speeltuin van Roosendaal en de rest van de wereld! Hier kun jij je helemaal uitleven. Er staan heel veel verschillende speeltoestellen. In alle kleuren en maten. Het maakt niet uit of je graag riddertje speelt of alleen maar wilt klimmen… bij ons beleef je de dag van je leven. Natuurlijk is er ook een grote zandbak mét waterpomp. Kliederen met water en zand is altijd leuk!

Aan iedereen gedacht

Terwijl jij je helemaal uitleeft, kunnen je ouders en/of begeleiders rustig genieten van een krantje of gratis WiFi. Ook voor hun moet een bezoek aan Vrouwenhof leuk zijn.

> Lees verder

Schoolreisje of groep

Schoolreisje of andere groep? Voor scholen en andere grote groepen hebben we speciale arrangementen gemaakt. Ook voor bijvoorbeeld besloten feest.

> Naar de arrangementen

schoolreisje

Lekker eten en drinken

Vrouwenhof heeft ook ’n volledige horecavoorziening. Van een heerlijk kopje cappuccino, glaasje ranja of speciale kindermenu’s, het is allemaal verkrijgbaar.

> Lees verder