Slide background
Slide background
Kinderfeestje

Lekker spelen!

Het Nederlands weer kan wat onvoorspelbaar zijn, maar als je een kinderfeestje wilt boeken, dan heb je altijd de mogelijkheid om dit feestje ook bij onze superleuke binnenspeeltuin in Breda te reserveren. je mag kosteloos 1 van de 2 locaties annuleren, dus je weet zeker dat je kinderfeestje door kan gaan en dat de kinderen op 1 van de 2 locaties zullen genieten. Geef dit aan bij je reservering en wij leggen het verder aan je uit. De arrangementen verschillen wel wat, dus kijk goed op onze site.

Helaas hebben we op de volgende dagen geen ruimte meer voor een door ons georganiseerd kinderfeestje. U kunt wel gewoon komen en plaatsnemen op het veld, maar een arrangement is dan niet meer mogelijk. het betreft de volgende dagen:

  • woensdag 21 juni
  • woensdag 28 juni
  • zaterdag 1 juli
  • woensdag 5 juli
  • vrijdag 7 juli
  • zaterdag 8 juli
  • woensdag 12 juli

> Naar de arrangementen

Feesten en partijen

Iets te vieren?

Neem vooral plaats ons gezellige terras. We hebben bijna alle warme dranken en frisdranken op onze kaart, maar ook een uitgebreide bierkaart om te genieten van een speciaalbiertje terwijl de kinderen genieten in de speeltuin. Maar heb je eens echt wat te vieren? Reserveer dan op onze speciale terrassen voor een op maat gemaakt arrangement. Je kunt je feest afsluiten met bijvoorbeeld een heerlijke BBQ. Maar er zijn tal van andere mogelijkheden, lees hiervoor verder op onze speciale pagina feesten-en-partijen.

spelen

Openingstijden

Alle Nationale Feestdagen en vakanties in de regio Zuid Nederland zijn we dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Ook kun je op facebook zien of we extra open zijn op maandag-dinsdag-donderdag. We hebben evenementen aangemaakt voor de dagen dat we open zijn.

Tijdens de zomervakantie vanaf vrijdag 14 juli t/m zondag 24 augustus dagelijks geopend tussen 10.00 en 18.00 uur.

www.facebook.com/vrouwenhof

Openingstijden
Speeltuin Vrouwenhof

woe – vrij – zat – zon 10.00 tot 18.00 uur. Overige dagen in de week kunnen we open zijn; check hiervoor facebook of bel.

Kijk voor meer informatie bij Tijden & Prijzen. Op de hoogte blijven van de actuele openingstijden? Volg ons dan op Facebook of bel met:

Tel. 0165 533 797

Inschrijven nieuwsbrief.
Speeltuin Vrouwenhof

Het laatste vrouwenhof nieuws

Laatste Facebook bericht

En komen jullie daarna nog even spelen? Gratis entree voor de speeltuin als je een kaartje voor de voorstelling hebt!

Lekker spelen bij Vrouwenhof!

Vrouwenhof is de leukste speeltuin van Roosendaal en de rest van de wereld! Hier kun jij je helemaal uitleven. Er staan heel veel verschillende speeltoestellen. In alle kleuren en maten. Het maakt niet uit of je graag riddertje speelt of alleen maar wilt klimmen… bij ons beleef je de dag van je leven. Natuurlijk is er ook een grote zandbak mét waterpomp. Kliederen met water en zand is altijd leuk!

Aan iedereen gedacht

Terwijl jij je helemaal uitleeft, kunnen je ouders en/of begeleiders rustig genieten van een krantje of gratis WiFi. Ook voor hun moet een bezoek aan Vrouwenhof leuk zijn.

> Lees verder

Schoolreisje of groep

Schoolreisje of andere groep? Voor scholen en andere grote groepen hebben we speciale arrangementen gemaakt. Ook voor bijvoorbeeld besloten feest.

> Naar de arrangementen

schoolreisje

Lekker eten en drinken

Vrouwenhof heeft ook ’n volledige horecavoorziening. Van een heerlijk kopje cappuccino, glaasje ranja of speciale kindermenu’s, het is allemaal verkrijgbaar.

> Lees verder